Over ons

Leuk om kennis te maken!

Wij zijn de familie van Moerkerk; Sjoerd, Nicole, Amy en Noël. Enkele jaren geleden ontstond bij ons een toekomstdroom die zich langzaam heeft ontwikkeld tot een ‘ik vertrek plan’. Wij zijn ontzettend blij Camping Toeven sinds november 2023 ons thuis te mogen noemen. We kijken ernaar uit om jullie als gast op deze mooie plek in de Achterhoek te mogen ontvangen.

Lieve groeten,
Sjoerd, Nicole, Amy en Noël.

Waar wij voor staan

Camping Toeven bestaat inmiddels al meer dan 50 jaar en daar zijn we trots op! In de loop van de jaren heeft de camping vier verschillende eigenaren gehad die met hun ziel en zaligheid de camping verder hebben uitgebouwd. Inmiddels is Camping Toeven een begrip in de regio. Een plek waar je komt om te genieten van de natuur, mooie fiets-/ en wandelroutes en alles wat de Achterhoek te bieden heeft. Extra ontspannen in de sauna of ontzorgd worden tijdens je verblijf met onze broodjesservice, wij zorgen er graag voor dat je van je verblijf geniet! 

Ons logo

Ons logo verteld het verhaal van onze camping. Met de groene en bruine kleur leggen we een link naar de grote hoeveelheid struiken en bomen op ons terrein en de plek van onze camping; tussen de weilanden en midden in de natuur. De 15 plaatsen zijn ruim opgezet en zijn op een speelse manier verdeeld over het terrein, die speelsheid komt ook terug in ons lettertype. De twee groene kleuren horen daarnaast bij de Achterhoek en onze Achterhoekse vlag. De ‘T’ in het logo is naast de beginletter van onze naam ook een boom en een knipoog naar het lange bestaan van de camping (stamboom). 

Onze camping biedt een ideale combinatie van natuur, ruimte en net dat beetje extra comfort. 
We kijken ernaar uit je te mogen ontmoeten!