Onze gegevens

Camping Toeven
Michelstraat 10
7021 LV Zelhem
info@campingtoeven.nl
0314 - 785073

KvK nr.: 91453100

Stuur een bericht

Veelgestelde vragen

Wat zijn de betalingsvoorwaarden?

Voor het plaatsen van een boeking is een aanbetaling van 30% vereist. De rest van het bedrag mag betaald worden tot 14 dagen voor aankomst. Reserveringen die telefonisch worden gedaan dienen binnen 30 dagen na bevestiging te worden betaald.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Als je 30 dagen voor aankomst annuleert en het volledige bedrag al hebt voldaan, dan ontvang je 70% van het bedrag terug. Annuleer je 14 dagen voor aankomst? Dan betaal je het volledige bedrag.

Is er goede wifi aanwezig?

Op alle plekken kun je gebruik maken van onze gratis glasvezel wifi. Je ontvangt de inloggegevens een week voor aankomst.

Zijn er seizoensplaatsen beschikbaar?

Wij hebben ieder jaar slechts enkele seizoensplaatsen beschikbaar. Voor de beschikbaarheid en meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Hoeveel stroom is er aanwezig?

Dit verschilt per campingplaats. Tijdens het boeken staat dit bij de gekozen campingplaats vermeld.

Hoe kan ik inchecken?

Na aankomst op Camping Toeven heten wij je persoonlijk welkom en nemen we alles met je door. Als er niemand aanwezig is kun je de camping-bel gebruiken.

Mag ik gasten ontvangen op de camping?

Uiteraard is het mogelijk om vrienden, familie of (klein)kinderen op de camping te laten langskomen. Hier hoef je niets voor te betalen. Blijven je gasten slapen? Dan rekenen we hiervoor €4,- per nacht. Kleinkinderen tot 12 jaar mogen gratis blijven kamperen.

Kan ik wassen op de camping?

Ja, er is een wasmachine in het sanitairgebouw aanwezig. Kosten zijn €4,-. Wil je gebruik maken van de wasmachine? Meld je dan even bij de camping-bel. 

Zijn huisdieren toegestaan?

Kleine en middelgrote honden (tot 40 cm.) zijn welkom op het terrein, mits aangelijnd. Bij het plaatsen van je reservering kun je jouw hond toevoegen.

Mag ik een extra tentje bijzetten?

Ja, het is mogelijk om een bijzettentje te plaatsen op jouw campingplaats. Je betaald hiervoor €3,- per nacht.