Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Camping Toeven

1. Fam. Oosterbaan, hierna te noemen "de beheerder", is de eigenaar van Camping Toeven en vakantiewoning Toeven, adres: Michelstraat 10, 7021 LV in Zelhem, KvK nr.: 62920677
2. De algemene voorwaarden zijn van toepassing voor alle kampeerders van camping Toeven en huurders van vakantiewoning Toeven (hierna te noemen: “gebruikers”).
3. De gebruikers zijn verplicht zich op de hoogte te stellen van deze algemene voorwaarden en er zich aan te houden c.q. naar te handelen.
4. Met het aangaan van een huurovereenkomst worden deze algemene voorwaarden van toepassing.
5. De huur-/gebruikersovereenkomst wordt altijd schriftelijk aangegaan.
6. Voor schade aan, beschadiging van, verlies of diefstal van eigendommen van de gebruikers is de beheerder niet aansprakelijk.
7. Het verblijf op onze camping en betreden van het terrein is voor eigen risico.
8. Het staangeld op Toeven wordt vooraf of tijdens het verblijf voldaan. De beheerder kan al dan niet in overleg met de gebruiker van deze regel afwijken.
9. De beheerder kan de gebruikers, bij overtreding van deze algemene voorwaarden en bij ongepast gedrag de toegang tot Camping Toeven ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van het verblijfsgeld.
10. De beheerder zal er alles aan doen om het terrein en de faciliteiten van Camping Toeven in een goede staat van onderhoud te houden en de gebruikers een fijne vakantie te bieden.
11. De gebruiker zal er alles aan doen de bijbehorende kampeerplaats of de vakantiewoning in dezelfde staat van onderhoud te houden.

Reservering en betaling camping Toeven

1. Tijdens het invullen van het reserveringsformulier ziet u automatisch de plaatsen die in uw gewenste periode nog vrij zijn en de prijs die op uw aanvraag van toepassing is.
2. Na het kiezen van een plaats en het verzenden van het formulier ontvangt de gebruiker een mail over de aanvraag. Zodra wij de aanvraag bevestigen stuurt Camping Toeven een reserveringsbevestiging en is de boeking definitief.
3. De verblijfskosten kunt u van te voren naar ons overmaken of tijdens uw verblijf overmaken of contact betalen.
4. Bij annulering van uw verblijf binnen twee weken voor aanvang van uw verblijf brengen wij 50% van het totaalbedrag als annuleringskosten in rekening. Bij voortijdig vertrek van de gebruiker tijdens het verblijf is deze dus de volledige prijs voor de overeengekomen periode verschuldigd.
5. Voor het reserveren van een verblijf op Camping Toeven zijn, buiten de eventuele aanbetaling, geen extra kosten verschuldigd.

Aanvullende voorwaarden 2021 (i.v.m. corona)

U kunt altijd al kosteloos annuleren bij ons als u langer dan 2 weken van tevoren annuleert. Voor 2020 en 2021 komt hier bij: Als u corona of coronaklachten heeft, kunt u altijd kosteloos annuleren.
- Wij annuleren uw reservering kosteloos als de camping en/óf het sanitair dicht moet blijven vanwege coronamaatregelen. Als alleen het sanitair dicht moet blijven, nemen we contact met u op om te vragen wat uw wensen zijn. 

Bekijk of er nog plaats is

De plaatsen die wij aanbieden zijn verschillend van opzet.
Op onze reserveringspagina kunt u zien of uw favoriete plaats nog vrij is.
Als dat niet zo is, kunt u altijd even bellen.
Misschien kunnen we dan samen een oplossing bedenken.