Reserveren

  • Onze camping is tot 1 juni gesloten i.v.m. de coronacrisis.
  • Van 1 juni tot 1 juli is ons sanitairgebouw gesloten, maar zijn wij wel open voor kampeerders die een eigen toilet en wasgelegenheid / douche hebben. De stortplaats van uw chemisch toilet is buiten, deze kunt u gewoon gebruiken. 
  • Vanaf 1 juli tot en met 30 september gaan wij weer volledig open. Wij kunnen ons voorstellen dat u na deze nare periode snakt naar een fijne vakantie, lekker buiten en in het groen. Met alle rust en ruimte om u heen. Wij zullen er alles aan doen om u een onbezorgde, veilige vakantie te laten beleven, terwijl wij de RIVM maatregelen natuurlijk in acht nemen. 
  • Bij het invullen van gewenste aankomst- en vertrekdatum in onderstaande kalender ziet u welke plaatsen nog vrij zijn.
    U kunt dan ook direct reserveren. Belt u 0314-785073 of mailt u naar info@campingtoeven.nl als u een vraag hebt over uw reservering.
  • Wijziging algemene voorwaarden: u kunt in seizoen 2020 altijd kosteloos annuleren tot 2 uur van tevoren. Als u gezondheidsklachten heeft, blijft u dan thuis conform de richtlijnen van het RIVM. 
Reviews Camping Toeven
Plattegrond 2020

Plattegrond Toeven 2020

Is onze camping vol? Of zoekt u voor een groep ook een verblijf? Willen uw kinderen en kleinkinderen misschien een weekendje bij u op bezoek komen als u in de Achterhoek op vakantie bent? Hieronder vindt u enkele gastenverblijven op korte afstand (het aantal kilometers tot camping Toeven staat erbij) die wij u van harte kunnen aanbevelen!

Wiemelinkhof (3 km)
Camping Toeven is vaak volgeboekt. Als mensen een alternatief zoeken bevelen wij dan van harte SVR camping Wiemelinkhof in Hengelo[...]
Jacuzzihuisjes (2 km)
Beleef en ervaar het buitenleven! Vlakbij camping Toeven liggen prachtige jacuzzihuisjes. Een absolute aanrader voor mensen die graag wat meer[...]
Safaritenten (2 km)
Wilt u graag (een deel van) uw vakantie met uw kleinkinderen doorbrengen? Wij krijgen vaak de vraag of er op[...]

Bekijk of er nog plaats is

De plaatsen die wij aanbieden zijn verschillend van opzet.
Op onze reserveringspagina kunt u zien of uw favoriete plaats nog vrij is.
Als dat niet zo is, kunt u in de avond tussen 19u en 20u altijd even bellen.
Misschien kunnen we dan samen een oplossing bedenken.